Zajęcia dla młodzieży w wieku 13 – 18 lat!
Zapraszamy na regularne warsztaty w PIĄTKI, godz. 17:30 – 20:00, dwa razy w miesiącu. Zapisy trwają, a dołączyć można w każdej chwili, w miarę wolnych miejsc. Można uczestniczyć zarówno w pojedynczych warsztatach, jak i regularnie przez cały rok szkolny.
Harmonogram warsztatów w roku szkolnym 2024/2025: 11.10, 25.10, 8.11, 22.11, 6.12, 13.12, 10.01, 24.01, 21.02, 07.03, 21.03, 11.04, 25.04, 09.05, 23.05, 06.06,13.06
Tematem najbliższych zajęć 24.01.2025 będzie – Leksykon smaków: marchew
Stworzymy wyjątkowe potrawy z wykorzystaniem wysokiej jakości produktów. Odkryjemy potrawy z wykorzystaniem wyjątkowo uniwersalnego warzywa, jakim jakim jest marchewka.
Zawsze realizujemy jeden z wymienionych celów zajęć:
- Zbilansowana dieta – poznawanie zamienników cukru, różnych rodzajów mąk czy substytutów mięsa,
- Kuchnie świata – odkrywanie kuchni świata poprzez przygotowywanie przepisów w tradycyjny lub nowoczesny sposób,
- Leksykon smaków – rozwijanie kreatywności poprzez tworzenie wielu przepisów w oparciu o jeden składnik bazowy
Cena karnetu na regularne zajęcia w grupie Młody Szef Kuchni (13-18 lat) to 280 zł.
Opłata za jednorazowe zajęcia wynosi 170 zł.
Wszystkie opłaty za zajęcia zawierają:
- udział w zajęciach kursu gotowania,
- zakup wszystkich niezbędnych składników,
- fartuszki na czas zajęć oraz dostęp do sprzętu kulinarnego,
- wodę dla uczestników, dostępną w trakcie zajęć,
- karty z przepisami do ćwiczeń w domu.
Zapraszamy do rezerwacji miejsc:
- telefonicznie pod numerem 728 328 503,
- mailowo na adres kontakt@akademiamlodegokucharza.pl,
- za pomocą formularza kontaktowego.