


Zajęcia dla młodzieży w wieku 13 – 18 lat!
Zapraszamy na regularne warsztaty w PIĄTKI, godz. 17:30 – 20:00, dwa razy w miesiącu. Zapisy trwają, a dołączyć można w każdej chwili, w miarę wolnych miejsc. Można uczestniczyć zarówno w pojedynczych warsztatach, jak i regularnie przez cały rok szkolny.
Tematem najbliższych zajęć 23.05.2025 będzie – Leksykon smaków: Rabarbar
Stworzymy sałatki z wykorzystaniem wysokiej jakości, sezonowych produktów. Odkryjemy ciekawe pomysły na posiłki z wykorzystaniem tego wyjątkowego warzywa! Zastanawiasz się jaką potrawą zaskoczyć swoich bliskich? A może chcesz coś przygotować z okazji Dnia Mamy? Przyjdź na zajęcia i poznaj najlepsze przepisy!
Zawsze realizujemy jeden z wymienionych celów zajęć:
- Zbilansowana dieta – poznawanie zamienników cukru, różnych rodzajów mąk czy substytutów mięsa,
- Kuchnie świata – odkrywanie kuchni świata poprzez przygotowywanie przepisów w tradycyjny lub nowoczesny sposób,
- Leksykon smaków – rozwijanie kreatywności poprzez tworzenie wielu przepisów w oparciu o jeden składnik bazowy
Cena karnetu na regularne zajęcia w grupie Młody Szef Kuchni (13-18 lat) to 280 zł.
Opłata za jednorazowe zajęcia wynosi 170 zł.
Wszystkie opłaty za zajęcia zawierają:
- udział w zajęciach kursu gotowania,
- zakup wszystkich niezbędnych składników,
- fartuszki na czas zajęć oraz dostęp do sprzętu kulinarnego,
- wodę dla uczestników, dostępną w trakcie zajęć,
- karty z przepisami do ćwiczeń w domu.
Zapraszamy do rezerwacji miejsc:
- telefonicznie pod numerem 728 328 503,
- mailowo na adres kontakt@akademiamlodegokucharza.pl,
- za pomocą formularza kontaktowego.